Kunstenaars Studio Borgerstein openen expo in Cultuurcentrum

De kunstenaars van Studio Borgerstein stellen tot en met 16 mei tentoon in Cultuurcentrum Mechelen.
Marc Aerts De kunstenaars van Studio Borgerstein stellen tot en met 16 mei tentoon in Cultuurcentrum Mechelen.
Vanavond vond in Cultuurcentrum Mechelen de vernissage plaats van [OGEN]blik, een expo met werk van zeven kunstenaars van Studio Borgerstein.

Nog tot en met 16 mei kunnen bezoekers kennismaken met het werk van kunstenaars van de artistieke werkplek van Borgerstein in Sint-Katelijne-Waver. “Een van onze doelstellingen is ervoor te zorgen dat het werk van onze negentien kunstenaars getoond wordt. Om de zoveel tijd willen wij dat doen voor een Mechels publiek”, zegt bezieler André Arnold.

Volgens de schepen van Cultuur past de expo perfect in de doelstelling voor meer participatie in het Mechels cultuurbeleid. “Het beeldend werk van de kunstenaars van STUDIO BORGERSTEIN getuigt van talent, verbeelding en authentieke scheppingskracht. Deze mensen zijn niet zomaar creatief bezig, ze zijn kunstenaar”, benadrukt Björn Siffer.

De getoonde werken zijn van de hand van Jef Cloostermans, Georg Verstrepen, Monica Laroche, Ivan Vander Vliet, Palmer Nuyttens, Sven Langhmans en Wytze Hingst. Op zondag 26 mei vindt om 14 uur een rondleiding plaats door de kunstenaars met een beperking.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.