Jarige Shopping Shuttle verwent passagiers

De Shopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit
rv De Shopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit
De Mechelse Schopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit en viert die verjaardag met lekkers voor de gebruikers. Bovenop deelt de Shopping Shuttle vijf VIP-pakketten voor Maanrock uit.

“Naast gratis randparkings en een autoluwe winkelstraat is ook de Shopping Shuttle belangrijk voor onze winkelstad. De minibusjes rijden nu 5 jaar rond en vervoeren gemiddeld zo’n 1.000 passagiers per zaterdag. Dit project is dus méér dan geslaagd”, zegt schepen van Economie Greet Geypen.

De Shopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit
rv De Shopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit

VIP-pakket 

“We vieren de vijfde verjaardag van onze Shopping Shuttle op zaterdag 10 augustus. Voor deze gelegenheid zullen de busjes rondrijden met een grote strik op de motorkap, ook de halte van de Grote Markt wordt in een cadeauverpakking gestoken. Passagiers worden er getrakteerd op 500 cupcakes, Wie een cupcake met een van de vijf gouden stickers bemachtigt, wint een VIP-pakket voor twee personen op Maanrock.”

“Het doel is niet alleen deze verjaardag te vieren, maar ook de Shopping Shuttle nog eens extra in de spotlights te zetten. Naast de economische impact voor onze handelaars in het centrum is deze gratis service ook belangrijk voor de leefbaarheid in de binnenstad. Er is minder verkeer en zo wordt de binnenstad aangenamer en veiliger. We moedigen iedereen die het nog niet uitprobeerde aan om de Shopping Shuttle eens te gebruiken.”

De Shopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit
rv De Shopping Shuttle blaast 5 kaarsjes uit2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Toon Medaer

    Prachtig initiatief die shopping shuttle

  • Luc Wagemans

    Goed initiatief de shuttle,Nog beter zou zijn als het centrum autovrij zou gemaakt worden