Familie Kurum start Sisera Foundation voor goede doel

De familie Kurum schenkt een cheque aan  Axel Colonna-Cesari.
Marc Aerts De familie Kurum schenkt een cheque aan Axel Colonna-Cesari.
De broers en zussen Kurum grijpen de tiende verjaardag van hun kledingzaak Sisera aan voor de oprichting van een foundation. Bedoeling is het Mechelse goede doel nog structureler te ondersteunen.

Nail Kurum legt uit: “We ondersteunen al regelmatig goede doelen, maar we willen meer doen, ook met onze andere vennootschappen voor Kasteel Tivoli, het Sint-Michielskasteel en Hugo Boss. We willen meer doen door een gedeelte van onze omzet toe te kennen aan de foundation. Het afgelopen jaar hebben we duizenden euro’s weggeschonken, maar dat was versnipperd. We willen daar meer structuur in brengen, niet alleen om meer te doen, ook om ondersteuning op langere termijn mogelijk te maken.” De Kurums kiezen specifiek voor Mechelse goede doelen. Donderdag mocht Axel Colonna-Cesari van sterrenrestaurant Centpourcent een cheque in ontvangst nemen ten voordele van zijn project Sterren op de Grasmat. Hij brengt sterrenchefs bijeen voor voetbaltornooien ten voordele van de G-sport. “Het bestaat vijf jaar en we zijn enorm aan het groeien. Het project leeft enorm bij de restaurateurs en bij de sponsors. Dit jaar hebben we al 32.500 euro uitgegeven. Ik zie mijzelf niet meteen stoppen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.