Exellys wint derde award op zes maanden tijd

Exellys werd verkozen tot ‘Best HR Game Changer of the Year’
RV Exellys werd verkozen tot ‘Best HR Game Changer of the Year’
Het Mechelse bedrijf voor ingenieurs en IT-professionals Exellys werd donderdagavond verkozen tot ‘Best HR Game Changer of the Year’ tijdens de HR Excellence Awards.

De professionele jury bekroonde het Exellys-team omwille van haar veelbelovende en innovatief technologische aanbod en klantgerichte bedrijfscultuur. “De persoonlijke ontwikkeling van onze consultants staat centraal bij Exellys. Hierdoor versnellen we onrechtstreeks ook de groei van onze klanten, wat op zijn beurt dan weer resulteert in de groei van ons eigen bedrijf”, verklaart CEO Raf Seymus de bekroning. In mei won het ook al de IT Sourcing Company of the Year award van DataNews en vorige maand werd het Mechelse bedrijf door Unizo uitgeroepen tot “Meest beloftevolle KMO van de provincie Antwerpen”.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.