Dieven aan de haal met mobiele radiostudio van Project Wolf

De gestolen aanhangwagen én mobiele radiostudio.
Project Wolf (Facebook) De gestolen aanhangwagen én mobiele radiostudio.
Enkele dieven zijn er afgelopen weekend vandoor gegaan met de mobiele radiostudio van Project Wolf. Die stond geparkeerd op het Douaneplein.

“We hebben er op zoveel mooie plekken gestaan en zoveel plezier in beleefd”, meldt Project Wolf op sociale media. “We hebben er onze eerste stappen in de mediawereld mee gezet, hebben er de coolste artiesten in geïnterviewd en er de leukste radioprogramma’s op verplaatsing in gemaakt.” Dat hun aanhangwagen werd gestolen, komt dus hard aan bij Project Wolf. 

Het Mechelse jongerenmedialab, waarin jongeren tussen 16 en 25 jaar oud terecht kunnen om er zich creatief uit te leven, hopen ze hem in ieder geval snel terug te krijgen. “Als jij hem hebt zien passeren of weet je waar naartoe hij is ontvoerd? Laat het ons dan snel iets weten of contacteer de lokale politie van Mechelen-Willebroek”, klinkt het nog.

De aanhangwagen is niet moeilijk te herkennen. Zo is hij fel blauw geschilderd en staat er naast een rode tekening ook nog een witte wolfskop op de aanhangwagen. De politie werd intussen al ingelicht en er werd een klacht ingediend. De daders zijn voorlopig nog steeds spoorloos.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.