De Nekker doet mee aan ‘E-mailloze Vrijdag’

Logo E-Mailloze Vrijdag
RV Logo E-Mailloze Vrijdag

Wie vandaag een medewerker van De Nekker hoopt te bereiken, doet dat beter niet via e-mail. Het Provinciaal Sport- en Recreatiedomein De Nekker doet immers mee aan ‘E-mailloze vrijdag’. “Om even stil te staan bij die dagelijkse mails die we versturen en ontvangen”, zegt directeur Danny De Wit. “We hopen hiermee dat onze medewerkers eens een keer kunnen onthaasten en aandacht kunnen geven aan andere belangrijke taken naast het beantwoorden van mails. Het is een ideale dag om enkele grote feesten van dit weekend voor te bereiden, draaiboeken aan te passen en de opstart van 2019 voor te bereiden.”

Wil je De Nekker vandaag toch bereiken dan kan je bellen naar het algemeen nummer 015/55.70.05. E-mailloze Vrijdag is al aan zijn elfde editie toe. Elk jaar doen er steeds meer en meer bedrijven en overheidsinstellingen mee.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.