De beste padelspelers komen in actie

Tennis Masters Padel Tour in Mechelen

In het fraaie Arenal-complex in Mechelen vindt dit weekend de eindfase plaats van de Masters Padel Tour. Daarin bekampen de beste spelers van de Race to Masters-ranking elkaar. Vandaag wordt de eindronde bij de dubbel mannen en vrouwen gespeeld, morgen is het de beurt aan het dubbel gemengd.


Bij de mannen plaatsten drie Antwerpse teams zich voor de eindronde. Naast de topfavorieten Alain Sassen/Roel Van Gestel zijn dat de duo's Jeff Luyten/Bjarne Verhelst en Hicham Ahmadoun/Nicolas Seminck.


De halve finales bij de vrouwen: Jessie Brouwers/Shana Oyen tegen Julie De Wever/Justine Leys en Anne-Charlotte Lebailly/Marie Maligo tegen Elisabeth Fiems/Eva Van Nieuwenhuyse. De eindfase van de Masters wordt dit weekend gekoppeld aan de Xperience-Days, zodat iedereen de kans heeft de populaire sport te beleven. Beginners die zich inschreven kunnen dit weekend deelnemen aan padelinitiaties en ook met padbol - een mix tussen padel, tennis, squash, voetbal en volleybal - kan kennis gemaakt worden. Alle info en video's over dit evenement zijn op de Facebookpagina van Padel by Tennis Vlaanderen te vinden. (WWT)