Blokkende studenten welkom in coworkingplek ‘Spaces Kardinaal Mercierplein’

De coworkingplaats waar studenten kunnen studeren
Sylvain Erdei De coworkingplaats waar studenten kunnen studeren
Studenten kunnen vanaf 1 tot en met 30 augustus gebruikmaken van de coworkingplekken van ‘Spaces Kardinaal Mercierplein’ om er in alle rust op een professionele werkplek te blokken. Op vertoon van hun studentenkaart kunnen ze er elke weekdag tussen 9 en 17 uur blokken. 

“Blokken voor een tweede zit is sowieso al geen lachertje en al zeker niet als je dit moet doen op je snikhete kamer of studentenkot. Met dit initiatief willen we deze studenten dan ook steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op een van onze ‘coole’ werkpleklocaties in het land. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze coworkingplekken”, aldus William Willems, Algemeen Directeur van Spaces België. Spaces Kardinaal Mercierplein is bereikbaar met het openbaar vervoer: het Mechelse station ligt op 5 minuten wandelen en de bushalte ‘Oude Brusselsestraat’ ligt nog dichter. Het center beschikt over een fietsstalling en 50 parkeerplaatsen. “Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, incusief koffie, water, thee en wifi, alle eventuele bijkomende diensten worden aangerekend.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.