“Onze pin met het logo van Mechelen fietsstad is een hebbeding”

Directeur van de eerste graad van de Technische Scholen Mechelen Marc Steemans bedankt een leerling, omdat hij goed zichtbaar is in het verkeer.
TSM Directeur van de eerste graad van de Technische Scholen Mechelen Marc Steemans bedankt een leerling, omdat hij goed zichtbaar is in het verkeer.
De eerste graad van de Technische Scholen Mechelen heeft een pin met het logo van Mechelen fietsstad ontwikkeld. Dat in het kader van de jaarlijkse fluoactie van de ouderraad en de werkgroep veiligheid en gezondheid.

“Deze actie gaat steeds van start na de omschakeling naar de wintertijd. De meeste van onze leerlingen komen met de fiets naar school en zijn dan extra kwetsbaar in het verkeer. Daarom vinden we het belangrijk hen aan te moedigen om zich zichtbaar in het verkeer te begeven”, zegt directeur Marc Steemans. Dat gebeurt dus onder meer met de pin. “Een uniek hebbeding voor onze leerlingen.” De keuze is geen toeval, maar een verwijzing naar de invoering van de fietszone. “Een initiatief dat we enkel kunnen toejuichen”, aldus de directeur.

TSM ontwikkelde een pin met het logo van Mechelen fietsstad.
TSM TSM ontwikkelde een pin met het logo van Mechelen fietsstad.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.