Man ziet wagen getakeld worden en scheldt dan maar agenten uit: 15 dagen cel

Baert Marc
Een man uit Sint-Pieters-Leeuw is veroordeeld tot 15 dagen cel voor smaad. De man kon er niet mee lachen dat zijn wagen getakeld werd en schold dan maar de begeleidende agenten uit.

Op 10 januari zag een bewoner van de Schokaertstraat omstreeks 10 uur in de voormiddag hoe een wagen voor zijn poort geparkeerd stond. Toen hij weg moest om half 2 zag hij dat de wagen nog steeds zijn uitrit versperde. Hierop belde hij de politie die op hun beurt een takeldienst lieten opdraven. Net op het moment dat de wagen op de takelwagen werd geplaatst kwam D.T. aangerend. De agenten die de takeldienst vergezelden legden hem uit dat hij foutief geparkeerd stond. Deze uitleg was niet naar zijn wens en hij schold hen meteen uit voor ‘domme flikken’, ‘racisten’ en ‘dieven’. Uiteindelijk betaalde hij zijn schuld aan de takelaar en kreeg hij zijn wagen meteen terug. Zijn scheldpartij kreeg echter een staartje voor de rechtbank. Zelf kwam hij niet opdagen. Naast de celstraf moet hij ook een boete van 800 euro betalen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.