De steekpartij gebeurde in de Coppelaan, een doodlopende straat in de rustige Populierenwijk in Belsele.
Volledig scherm
PREMIUM
De steekpartij gebeurde in de Coppelaan, een doodlopende straat in de rustige Populierenwijk in Belsele. © Kristof Pieters

Man neergestoken bij overval op eigen oprit, dader opgepakt

BelseleIn de Coppelaan in Belsele is donderdagochtend een man neergestoken bij een overval op straat. De feiten speelden zich af op de oprit van zijn woning. Het slachtoffer werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. Buren zagen de verdachte wegvluchten. Hij werd na een korte klopjacht door de politie een kilometer verderop opgepakt. In de anders rustige Populierenwijk wordt met afgrijzen gereageerd.

  1. Kiwanis Tirimont organiseert pianorecital voor Berrefonds vzw: “Ook zij zitten na de lopende pandemie in financieel moeilijk vaarwater”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Kiwanis Tirimont organi­seert pianoreci­tal voor Berrefonds vzw: “Ook zij zitten na de lopende pandemie in financieel moeilijk vaarwater”

    Naar jaarlijkse gewoonte nodigt Kiwanis Tirimont de liefhebbers en nieuwsgierigen uit voor hun Pianorecital in het auditorium van Dil’Arte in Dilbeek. Dit jaar zullen solisten Geert Ott en Nelson Rabbachin hun krachten bundelen met een fundraiser ten voordele van het Berrefonds vzw. Zeker met de nasleep van de coronapandemie zijn vele organisaties in financieel moeilijk vaarwater terecht gekomen en is elke vorm van hulp meer dan welkom. “We waren het onmiddellijk allemaal unaniem eens dat we hun onze volle steun zouden geven”, klinkt het bij Kiwanis.