Volledig scherm
© Baert Marc

Man kan breuk niet verkroppen en moet op cursus

Een Zaventemmenaar is veroordeeld tot de autonome probatiestraf voor het belagen van zijn schoonzus en het vernielen van de deur van zijn ex. De man moet gedurende 15 maanden een cursus volgen. Wel werd hij vrijgesproken voor het belagen van zijn ex.  

0 reacties

 1. Politie vist stoffelijk overschot uit kanaal
  Mechelen

  Politie vist stoffelijk overschot uit kanaal

  De politie en de civiele bescherming hebben vrijdagochtend het lichaam van een man gevonden in het kanaal Leuven-Dijle in Mechelen. Het stoffelijk overschot werd uit het water gehaald niet ver van de Colomabrug. Volgens parketwoordvoerder Kristof Aerts werd de akelige vondst gedaan tijdens een zoekactie naar een man die begin januari verdween. Er waren aanwijzingen dat hij in het water was beland. Of het effectief om de vermiste man ging, moet nog blijken. Er zijn geen aanwijzingen van de man slachtoffer werd van een misdrijf.
 2. Halfweg januari, tijd om te... kerstshoppen met enorme kortingen: “De ‘Bruges 2020’-ballen vliegen de deur uit”
  PREMIUM
  Brugge

  Halfweg januari, tijd om te... kerstshop­pen met enorme kortingen: “De ‘Bruges 2020’-bal­len vliegen de deur uit”

  Kerst nog altijd niet beu? Dan kan je vanaf vandaag en dat tot zondag 18 uur zaakjes doen in House of Christmas in Brugge. In een leegstaande shop in het winkelcomplex Fort Lapin staan de niet-verkochte kerstartikelen afgeprijsd met kortingen tot 70 procent. De fanaten zijn enthousiast. “Ik begin meteen mijn kerstboom te versieren. Het zou zonde zijn om te wachten tot het jaareinde.”
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten