Zware schade in kapperszaak na uitslaande brand op bovenverdieping

Marc De Roeck
Het appartement boven kapperszaak Café De Beauté in Malle vatte donderdagmiddag om een nog onbekende reden vuur. Het kruispunt van de Antwerpsesteenweg met de Brechtsesteenweg was daardoor volledig afgesloten. De woning is helemaal afgebrand en bij de kapper is er veel waterschade.

Toen de brandweerploegen arriveerden was de brand op de bovenverdieping van kapperszaak Café De Beauté al uitslaand. De brandweer had de situatie snel onder controle maar het kruispunt bleef afgesloten twee uur afgesloten voor de nazorgen van de brand. Ook de buslijnen 410 en 440 waren daardoor verstoord. De lokale politie leidde het verkeer lokaal om.

Het was donderdagavond nog niet duidelijk wat er aan de oorzaak van de brand lag. Niemand raakte gewond, maar één persoon werd wel ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De RoeckReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.