Spetterend openingsfeest voor vernieuwd dorpsplein

Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein met een pak animatie. Kinderen konden smullen van een suikerspin.
Laenen Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein met een pak animatie. Kinderen konden smullen van een suikerspin.
Oostmalle heeft vandaag haar vernieuwde dorpsplein ingehuldigd. Dat gebeurde in aanwezigheid van een massa inwoners en met een heleboel randanimatie.

Een heerlijk lenteweertje, een heel pak animatie en een massale opkomst: het was vandaag feest in het centrum van Oostmalle. De inwoners kwamen er samen om te toasten op hun nieuwe dorpsplein, dat de afgelopen maanden een hele metamorfose heeft ondergaan. De Dorpsplaats werd samen met de Hoogstraatsebaan en een deel van de Blijkerijstraat in een fris en moderner kleedje gestoken en kreeg onder meer nieuwe voet- en fietspaden. De verschillende kruispunten werden bovendien zo ingericht dat fietsers en voetgangers er veiliger kunnen oversteken. De werken waren al afgerond sinds de tweede week van de paasvakantie, maar omwille van de omvang van het project en om iedereen te bedanken voor het geduld en begrip tijdens de werken, wou de gemeente er ook nog een openingsfeest rond geven. “Met dit project heeft Oostmalle een veiligere, meer toegankelijke én meer aantrekkelijke dorpskern gekregen”, aldus burgemeester Harry Hendrickx (DBM).

Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein.
Laenen Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein.
Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein.
Laenen Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein.
Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein.
Laenen Oostmalle viert zijn vernieuwde dorpsplein.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.