Maris Stella organiseert eigen Olympische Spelen

De leerlingen van Maris Stella weten deze week wat doen onder de middag. De school organiseert haar eigen 'Olympische Spelen'.
Dirk Laenen De leerlingen van Maris Stella weten deze week wat doen onder de middag. De school organiseert haar eigen 'Olympische Spelen'.
Op het sportveld van Maris Stella is het deze week een drukte van jewelste. De verschillende klassen nemen het tegen elkaar op in de Mary Olympics, een sportwedstrijd bestaande uit drie disciplines.

Het komt erop aan elkaar de loef af te steken tijdens de estafette, de grootste spierbundels te showen tijdens het touwtrekken of een enorm uithoudingsvermogen te tonen tijdens het hindernissenparcours. Tijdens de estafette van maandagnamiddag werden de sportievelingen alvast aangemoedigd door hun klasgenoten. Op het einde van de week zal duidelijk worden wie de winnaar is.

De leerlingen van Maris Stella weten deze week wat doen onder de middag. De school organiseert haar eigen 'Olympische Spelen'.
Dirk Laenen De leerlingen van Maris Stella weten deze week wat doen onder de middag. De school organiseert haar eigen 'Olympische Spelen'.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.