Kinderrechtenheld Storm wuift zijn idool uit

Kinderrechtenheld Storm Van Dooren wuift Bruno Vanobbergen uit.
Repro Toon Verheijen Kinderrechtenheld Storm Van Dooren wuift Bruno Vanobbergen uit.
De gemeente heeft samen met kinderrechtenheld Storm Van Dooren de kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen uitgewuifd. Storm was drie jaar peter van ons Huis van het Kind en werd samen met zijn klas door Bruno uitgenodigd om het Vlaams parlement te bezoeken. 

Bruno Vanobbergen was tien jaar lang de drijvende kracht achter het kinderrechtencommissariaat en was onder andere aanwezig bij de officiële opening van het Huis van het Kind in Malle op 19 september 2015. Samen met coördinator Huis van het Kind Danny Delsemme, schepen voor Welzijn Wouter Patho en kinderrechtenheld Storm Van Dooren plantte hij die dag de kinderrechtenboom. “Bruno bracht belangrijke thema’s voor kinderen en jongeren onder de aandacht en trok Vlaanderen rond om kinderrechten uit te dragen”, zegt schepen Patho. “Vanaf 1 maart wordt hij algemeen directeur van het Vlaamse Agentschap Opgroeien. We wensen hem alle succes toe.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.