Geschenkpakket Mals Mandje in feestjasje gestoken

Het Mals Mandje bestaat uit allerlei lokale lekkernijen en duurzame producten.
Toerisme Malle Het Mals Mandje bestaat uit allerlei lokale lekkernijen en duurzame producten.
Ook dit jaar stelt Toerisme Malle een feesteditie van het Mals Mandje samen. Het geschenkpakket bevat verschillende lokale lekkernijen en duurzame producten. Vooral de Trappist Westmalle Extra en de wandelkaartjes zijn opvallende vernieuwingen. 

De start van december betekent dat de feestdagen dichterbij komen. Met de feesteditie van het Mals Mandje liet ook Toerisme Malle dat niet aan zich voorbijgaan. Het geschenkpakket omvat allerlei producten van Malse makelij of uit de fairtrade. De feestversie is net iets exclusiever dan de standaardeditie: “Malle staat bekend voor zijn trappistenbier. Dit jaar kozen we ervoor de exclusieve Trappist Westmalle Extra in het Mals Mandje te stoppen. Voordien was die enkel te verkrijgen in het Trappistencafé of aan de poort van de abdij”, vertelt Karin Verheyen, coördinator van Toerisme Malle.

Lokaal en duurzaam

Naast de twee kleine flesjes Trappist Westmalle Extra bevat het Mals Mandje ook nog andere lokale lekkernijen: pralines, gevulde speculaaskoek en honing. Verder wil Malle zich ook profileren als fairtradegemeente met producten van Oxfam en duurzame thee uit China. Daarnaast denkt de feesteditie dit jaar ook aan de wandelaar: de kleine wandelkaartjes leiden langs het prachtigste patrimonium en bosrijke gebieden. 

De feesteditie van het Mals Mandje is in december en januari te verkrijgen voor 25 euro bij Toerisme Malle. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.