Eén miljoen euro voor vernieuwen fietspaden en wegen

rv
De gemeente heeft één miljoen euro vrijgemaakt om deze zomer en najaar nog een flink aantal straten en fietspaden te vernieuwen. De werken starten in augustus en moeten tegen het einde van het jaar afgerond zijn.

Concreet gaat het om de heraanleg van het fietspad in de Oude Molenstraat, de aanleg va een nieuwe fietsverbinding tussen de Moerdreef en de Hallebaan en de heraanleg van het fietspad aan de Oude Baan.

De Spuydreef, de Sint-Pauluslaan, de Schaggeleweg , de Kleistraat en het Wild Rijt krijgen een nieuwe asfaltverharding. De Lindedreef, de Guido Gezellelaan (tussen de Smekensstraat en de Talondreef), de Paalstraat en de Papenschildeken krijgen een volledige heraanleg. Tenslotte worden er nog enkele kleinere herstellingen uitgevoerd op verschillende andere wegen.

Daarnaast krijgen de Berkenlaan, de Eekhoorndreef, de Eikendreef, de Elzenlaan, de Jagersweg, de Kempendreef, de Moerbeeklaan en delen van de Oude Liersebaan en de Oude Meirsytraat een nieuwe slijtlaag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.