Een flitsboete als Sinterklaascadeau?

Deze week flitst Lokale Politie Voorkempen niet toevallig in de Sint Jobbaan, de Sint Jobsesteenweg, de Sint-Martinuslaan en de Sint-Pauluslaan
Baert Marc Deze week flitst Lokale Politie Voorkempen niet toevallig in de Sint Jobbaan, de Sint Jobsesteenweg, de Sint-Martinuslaan en de Sint-Pauluslaan
De Lokale Politie Voorkempen doet op ludieke wijze mee aan Sinterklaas. Deze week zal er in de regio geflitst worden op een aantal banen waarvan de naam begint met ‘Sint-’.

Deze week zou u als autochauffeur misschien wel eens een minder leuk sinterklaasgeschenkje kunnen ontvangen. Ook de Lokale Politie Voorkempen neemt immers deel aan Sinterklaas. De politie-afdeling flitst deze week namelijk ter hoogte van de Sint Jobbaan (Brecht), de Sint Jobsesteenweg, de Sint-Martinuslaan (Zoersel) en de Sint-Pauluslaan (Malle).
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Brecht

    Wanneer eens in de Venusstraat (nog nooit gedaan) en liefst bij code 30 km, en in de Bethovenstraat, ook nog nooit geflitst daar.