Achttiende editie van Muziek aan het Kasteel

Een sfeerbeeld van twee jaar geleden.
Laenen Een sfeerbeeld van twee jaar geleden.
De organisatie van Muziek aan het Kasteel heeft niet stilgezeten en heeft opnieuw geprobeerd om voor een gevarieerd muziekaanbod te zorgen tijdens de donderdagen in augustus. Jelle Cleymans is hoofdact op de openingsavond.

De muziekavonden in augustus in het Park de Rennesse zijn ondertussen een vaste waarde geworden. Vorig jaar trokken ze niet minder dan 10.000 bezoekers. Dit jaar organiseert de vzw MuziKa het evenement al voor de achttiende keer. Ondertussen heeft de vzw een samenwerking aangegaan met Vastgoedpartners om zo de toekomst te verzekeren. “We proberen ook altijd een mix te voorzien voor kinderen, ouders en senioren”, vertellen Kaat De Gruyter en Patrick Van Oosterwijck. “Voor het afval hebben we ophaalkokers waarmee de kinderen over het terrein kunnen lopen. Als die vol is, krijgen ze een leuk geschenkje. Om de weergoden eventueel te trotseren hebben we een grote overdekte feestruimte van 800 vierkante meter.”

Op donderdag 1 augustus staan Jelle Cleymans & El Bandido’s en Jorsi op het programma. Een week later is het de beurt aan The Dirty Daddies en Torsten (8 augustus). Black Forrest en Silly Coincidence zijn dan weer van de partij op 15 augustus. Op de voorlaatste donderdag zijn er Band Marginal en Absent Friend en afsluiten doen de Bonanza’s en Rik Mercelis op 29 augustus.

Op donderdag 22 augustus is er ook een seniorennamiddag om 13 uur met optredens van Juul Kabas, Torsten, Johan Veugelers en Sabine.

Op donderdagnamiddag is er een speciale kidsdag met Clown Stef. Het vertrouwde Harmony DJ-team warmt vanaf 13 uur de jongeren op zodat ze hun mooiste danspasjes kunnen tonen op gekende hits.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.