548.000 keer bedankt, beste lezers uit Malle!

Het Malse streekproduct bij uitstek.
Laenen Het Malse streekproduct bij uitstek.
Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebben de lezers uit Malle flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Malle zijn meer dan 548.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Het meest gelezen artikel ging over de 15-jarige P. uit Westmalle die op 13 december vermist was. Child Focus verspreidde een opsporingsbericht en de dag erop was hij opnieuw veilig thuis. Uiteraard ging ook het wereldrecord van Luc Dries van Friteria Estrella het hele land rond: hij bakte maar liefst 126 uur en 15 minuten ononderbroken Belgische, goudbruine frietjes. 

Andere populaire artikels brachten tranen in de ogen, zoals de uitvaart van Inge Casteleyn in The Missing Link. De neergeschoten papegaai Rambo beroerde ook in 2019 nog de gemoederen. 

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.