Zondag Braderie in Maldegem: kunstmarkt, rommelmarkt, optredens en kinderdorp

Je kan zondag op de foto met figuren van Paw Patrol.
Foto Eric Flamand Je kan zondag op de foto met figuren van Paw Patrol.
Op zondag 16 juni kan je de hele dag in Maldegem terecht voor de Braderie en voor heel wat randactiviteiten.

Het bestuur VHMC en de gemeente slaan de handen in mekaar. Zondag om 5 uur ’s ochtends begint de rommelmarkt aan het Stationsplein en stukje Nieuwstraat. Meer dan honderd standhouders zijn er van de partij. Om 8 uur komen er voor de liefhebbers oldtimers toe op de Markt. Je kan ze bezoeken tot 10 uur.

Vanaf 13.30 uur gaat de Braderie officieel van start. Meer dan zeventig handelaars zetten hun deuren open en geven promoties. In de straten zijn er heel wat standhouders. Tot middernacht zijn er optredens en zorgen dj’s voor muziek. Het Marktplein wordt omgetoverd tot een waar speelterrein voor de kinderen, met muziek, springkastelen, gratis ponyritjes en om 15 uur kan je op de foto met de figuren uit  ‘Paw Patrol’.

Tijdens de braderie kan je aan en in het gemeentehuis een kunstmarkt en groepstentoonstelling bezoeken. Wie onderweg een boek op de kop wil tikken, kan binnenspringen voor de boekenverkoop in de bibliotheek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.