Wereldwinkel Maldegem verhuist van Noordstraat naar Marktstraat

Het nieuwe pand van Wereldwinkel Maldegem in de Marktstraat.
Joeri Seymortier Het nieuwe pand van Wereldwinkel Maldegem in de Marktstraat.
De Wereldwinkel Maldegem verhuist vanaf vrijdag 6 december naar een nieuw pand in de Marktstraat 63.

De feestperiode komt eraan, en dan pakt de Oxfam Wereldwinkel uit met eerlijke en originele geschenkideeën. In Maldegem verhuist de Wereldwinkel naar een nieuw pand. Vanaf het einde van de week kan je terecht in de Marktstraat, het pand naast de oude fotowinkel Van Belleghem.

Proevertjes

De verhuis wordt vrijdagavond feestelijk gevierd. “Op vrijdagavond 6 december trekt een drumband de tocht van de oude naar de nieuwe winkel, samen met tal van genodigden”, zegt Hannelore Six. “Bij aankomst van de stoet aan de Marktstraat 63 opent de nieuwe Oxfam Wereldwinkel Maldegem officieel de deuren. We horen gepaste toespraken en een streepje muziek, gevolgd door een receptie met proevertjes en feestelijke geschenkenbeurs. Het Maldegemse koor Vals Alarm de Rus zet de sfeer er helemaal in.”

De stoet start vrijdag om 19 uur aan de oude winkel in de Noordstraat 124 en wordt om 19.30 uur aan de nieuwe winkel in de Marktstraat 63 verwacht. Er zijn nog Geschenkdagen, op zaterdag 7 december van 10 tot 18 uur en op zondag 8 december van 10 tot 17 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.