Warme kerst in Maldegem: “Winkeliers schenken feestmaaltijd aan wie het moeilijk heeft”

De maaltijden worden door een pak vrijwilligers afgewerkt.
Gemeente Maldegem De maaltijden worden door een pak vrijwilligers afgewerkt.
Meer dan 140 Maldegemnaars die het financieel moeilijk hebben kunnen dankzij een kerst-in-actie toch genieten van een lekker feestmaal.

De gemeente Maldegem organiseert de actie met steun van de Ronde Tafel en het Comité voor Initiatief. “Maldegemse handelaars, slagers, bakkers en traiteurs schenken alle voedingswaren voor een feestelijke kerstmaaltijd”, zegt burgemeester Bart Van Hulle (Open Vld). “Dankzij dit initiatief kunnen 144 Maldegemnaars die het financieel wat moeilijker hebben, tijdens deze kerstdagen toch van een feestmaaltijd genieten. Ze krijgen soep, een verzorgde koude schotel en lekkere dessertjes. Alles werd bereid door de winkeliers en traiteurs, en werd afgewerkt door de hobbykoks van het OCMW en een pak vrijwilligers.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kristel Moens

    Supermooi initiatief !!