Stevige vechtpartij in Marktstraat: drie politiekorpsen komen tussen, nog getuigen gezocht

Beeld ter illustratie.
Wouter Spillebeen Beeld ter illustratie.
Meerdere personen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag betrokken geraakt bij een vechtpartij in de Marktstraat in Maldegem. De politie kwam massaal ter plaatse, en is op zoek naar getuigen.

De aanleiding van het incident is niet meteen duidelijk. Zeker is dat het gevecht rond 5.15 uur ontstond, en dat er verschillende personen klappen uitdeelden. De politie van Maldegem moest versterking vragen van de collega’s uit Aalter en van de zone Meetjesland-Centrum.

Twee personen werden bestuurlijk aangehouden voor de verstoring van de openbare orde, laat de politie van Maldegem weten. Er is ook een onderzoek gestart naar opzettelijke slagen. De politie is in dat kader nog op zoek naar getuigen of zelfs slachtoffers van de feiten. Er wordt verzocht om binnen de kantooruren te bellen naar het nummer 050/72.71.70.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.