Piepjong en klaar voor droomzaak: Arne (24) en Haynee (23) openen Slagerij Carne

De jonge ondernemers Arne Haverbeke (24) en Haynee Van Hoornweder (23)
JSA De jonge ondernemers Arne Haverbeke (24) en Haynee Van Hoornweder (23)
De jonge ondernemers Arne Haverbeke (24) en Haynee Van Hoornweder (23) hebben op Adegem-Dorp hun eigen zaak geopend: Slagerij Carne.

Slagerij Carne treedt in de voetsporen van Slagerij Johan & Annick. Arne behaalde in 2014 zijn diploma Slager-Spekslager aan Syntra West. “Ik heb eerst enkele jaren ervaring opgedaan in het vak”, zegt Arne. “Maar het begon steeds meer te kriebelen om een eigen zaak op te starten. Toen de slagerij in Adegem te koop kwam, hebben we geen seconde getwijfeld. Adegem is een bruisend dorp dat volop aan het groeien is, en waar zeker plaats is voor een dynamische zaak.”

Carne is Latijns voor vlees en ook de link met de naam van Arne zit er in verwerkt. “Bij ons kan je terecht voor kwaliteitsvol vlees en ambachtelijk huisbereide charcuterie en gerechten”, zegt Haynee. “We maken gebruik van eerlijke producten uit de buurt. Klantvriendelijkheid en een persoonlijke bediening vinden wij belangrijk. Daarvoor kunnen we rekenen op Evelien en Ineke, die al jaren ervaring hebben in de slagerij. Wanneer ik niet te vinden ben in de winkel, werk ik als verpleegkundige in AZ Alma Eeklo.”

Info: www.slagerij-carne.be.

De jonge ondernemers Arne Haverbeke (24) en Haynee Van Hoornweder (23)
JSA De jonge ondernemers Arne Haverbeke (24) en Haynee Van Hoornweder (23)