Maldegemse opent relaxatiesalon aan Lippenslaan

Annick Roels bij een klant op de Chi-machine.
Foto Benny Proot Annick Roels bij een klant op de Chi-machine.
Honda De Smedt is niet de enige Meetjeslandse zaak die het deze zomer in Knokke probeert. Ook Annick Roels uit Maldegem opent er haar zaak: Chi House.

Annick Roels (51) uit Maldegem opent Chi House in de drukke Lippenslaan. Zelf werd ze na dertig jaar hard werken ziek, en nu wil ze bij iedereen de rust terug brengen. "Ik heb 25 jaar in de kledingsector gewerkt: import en verkoop. Daarna deed ik evenementen in Knokke", vertelt Annick. "Ik heb dertig jaar op die trein gezeten, nooit gestopt en altijd gewerkt, dag en nacht. Ik ben twee jaar terug gecrasht met fibromyalgie (een pijnlijke spierziekte, red.). Ik ben geopereerd in Zwitserland en ben van de hel terug in de hemel gekomen. Nadien besloot ik op een rustige manier te blijven ondernemen. Waar ik zelf tekort ben geschoten, daarvoor wil ik de mensen nu waarschuwen. Leef niet om te werken maar werk om te leven met de nodige rust. Je kan hier zonder afspraak thee proeven en kopen, een make-over doen en kennis maken met onze producten. En je kan ook rustig eens babbelen of gewoon een boek lezen. Je kan hier ook de unieke Chi-machine uittesten. Het bestaat al 40 jaar in Japan . Daarop


maakt je lichaam de beweging van een vis. Het helpt tegen fibromyalgie en is ook goed voor mensen met Parkinson of bejaarden met te weinig beweging." (JSA/JVRB)