Maldegem toont expo om 75 jaar bevrijding te herdenken

De mobile expo vertelt het verhaal van Operation Switchback, een deel van de Slag aan de Schelde aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.
Gemeente Maldegem De mobile expo vertelt het verhaal van Operation Switchback, een deel van de Slag aan de Schelde aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.
Maldegem toont van 8 tot 16 oktober een mobiele tentoonstelling om de 75ste verjaardag van de bevrijding te herdenken.

Wie meer wil weten over de zogenaamde Operatie Switchback, kan tussen 8 en 16 oktober in Maldegem een mobiel tentoonstellingspaneel komen bezichtigen. Van 8 tot 11 oktober vind je de panelen in het gemeentehuis van Maldegem. Zaterdag 12 oktober staan ze in de polyvalente zaal van het lokaal dienstencentrum Oud Sint-Jozef in de Mevrouw Courtmanslaan. Van 14 tot 16 oktober zijn ze te bezichtigen in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum van Oud Sint-Jozef. De expo is gratis.

Op dinsdagavond 15 oktober brengt Yves Descamps een lezing over Operatie Switchback, een deel van de Slag om de Schelde aan het eind van de Tweede Wereldoorlog. Van 19.30 tot 21 uur op de concertzolder van Oud Sint-Jozef. De lezing is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven: www.maldegem.be/lezing-switchback of 050/72.89.48.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.