Exclusief voor abonnees

Maldegem legt bom onder Meetjesland: “Gemeente organiseert haar eigen Brexit”

Gemeente wil uitstap uit Comeet, Woonwijzer en Meetjesman

Het nieuwe schepencollege van Maldegem, met Open Vld, N-VA en Merlaan.
RV Het nieuwe schepencollege van Maldegem, met Open Vld, N-VA en Merlaan.
Maldegem legt een bom onder de samenwerkingen tussen de verschillende gemeenten in het Meetjesland. De gemeente wil niet verder betalen voor Comeet, de Woonwijzer Meetjesland en de Meetjesman. Volgens burgemeester Bart Van Hulle kosten die organisaties meer dan ze opbrengen. Volgens oppositiepartij CD&V organiseert Maldegem zo zijn eigen Brexit.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Willem Van de Weghe

    Niets schandaligs aan Mevr.Van Daele, u maakt er stilaan uw beroep van om het nieuwe bestuur te bashen. Misschien is het schrappen van onnodige structuren en kosten wel een daad van goed bestuur ? maw een trendbreuk in Maldegem.

  • Rosanne Van Daele

    Schandalig te zien hoe deze warme gemeente is aan het afglijden naar een eiland vol narcisme & egocentrisme ! Onbegrijpelijk dat men zo laag kan vallen naar pas 9 maand beleid.

  • Robin Van Kerschaver

    Aalter is ook uit Jeugdwerking Meetjesland gestapt. Zal ook wel zijn reden hebben. De gemeenten hebben allemaal voldoende personeel in dienst om goed te kunnen werken. Waarom dan nog bijkomende organisaties die geldverslindend zijn ?