Kraan wordt afgebroken: deel Stationsstraat dicht op donderdag 17 oktober

De straat wordt enkele uren afgesloten.
JSA De straat wordt enkele uren afgesloten.
De Stationsstraat in Maldegem wordt op donderdag 17 oktober deels afgesloten voor alle verkeer.

De ochtendspits kan nog vlot door, maar vanaf 9 uur gaat de Stationsstraat dicht, omdat er ter hoogte van de huisnummers 11 tot 17 een werfkraan afgebroken moet worden. “Uit veiligheidsoverwegingen wordt een deel van de Stationsstraat afgesloten”, zegt burgemeester Bart Van Hulle (Open Vld). “Het gaat om het stuk tussen het kruispunt met de Boudewijn Lippensstraat en het kruispunt met de Brielstraat en 39e Linielaan. Dat deel wordt gedurende enkele uren afgesloten voor alle verkeer. Ook parkeren in de buurt van de werf, vanaf het kruispunt Boudewijn Lippensstraat tot en met Stationsstraat nummer 25, is donderdag niet mogelijk.”

Om verkeersopstopping te vermijden, zal de Stationsstraat tussen de kruispunten met de Marktstraat en Boudewijn Lippensstraat enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer, en wordt het verkeer komende vanuit de Markstraat omgeleid.

Info: www.maldegem.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.