Kinepolis on Tour start in Maldegem: drive-inbioscoop vanaf 3 juli

Ook de film Viva Boma van F. C. De Kampioenen zal je kunnen bekijken vanuit je wagen.
RV Ook de film Viva Boma van F. C. De Kampioenen zal je kunnen bekijken vanuit je wagen.
Maldegem had haar inwoners deze zomer een drive-in bioscoop beloofd, en krijgt meteen de première van de Kinepolis on Tour. Van 3 tot 7 juli is het filmfeest.

Het grote scherm komt in de Gentweg, op de weide tussen de straten Helle en Onderdijke. Maldegem is de eerste locatie waar 250 wagens zich mogen parkeren voor een groot mobiel ledscherm. “We zijn vereerd dat de bioscoopketen hier een groots zomerspektakel van heeft gemaakt”, zegt burgemeester Bart Van Hulle (Open Vld). “Maar vooral blij dat onze gemeente het evenement zal aftrappen. Maldegem is dromerig gelegen. Dicht bij de zee, maar toch met de charmes van het platteland. Het is de ideale setting voor dit belevingsconcept.”

Programmatie

Er komen meerdere kaskrakers, tot drie keer per dag. Van in de vroege uurtjes tot zonsondergang. Interstellar zet als openingsfilm meteen de toon voor een fantastische week. Ook 1917, The Lion King, Spider Man, Dirty Dancing, FC De Kampioenen 4, Bad Boys for Life, Bohemian Rhapsody, The Conjuring en ‘Fast and Furious 8’ staan op het programma in Maldegem. Wie wil kan online tickets bestellen. Ter plekke kan je online drank en snacks aankopen en met je smartphone betalen. Het geluid van de film komt dan weer binnen via FM-transmissie. Je betaalt 25 euro per wagen.

Info: www.kinepolis.be/ontour.