Jongeren gaan in politiek debat

Jeugdhuis De Redekiel in Maldegem organiseert op zaterdag 29 september een politiek debat, waarin jongerenkandidaten het tegen elkaar opnemen.

Het debat is het sluitstuk van ‘Debattle!’, een project gericht op het informeren van jongeren en hen proberen te betrekken bij het gebeuren van de lokale verkiezingen. Deze keer zijn het niet de lijsttrekkers of kopstukken, maar jonge nieuwkomers die in debat gaan. CD&V stuurt Leandra Decuyper, N-VA kiest voor Cedric De Smet, Open Vld stuurt Glenn Longeville, Groen kiest voor Hannes Develter, Vlaams Belang zet in op Timothy De Groote en De Merlaan tenslotte wordt vertegenwoordigd door Joyce Guidée.

De moderator van dienst is Daniël Deyne, voormalig directeur van het Koninklijk Atheneum Courtmanslaan in Maldegem. Om 19 uur is er een infosessie over lokale verkiezingen en om 20 uur volgt het debat. Iedereen is welkom. Er mogen ook vragen gesteld worden uit het publiek.

Info: www.redekiel.be.

Het gemeentehuis van Maldegem.
JVK Het gemeentehuis van Maldegem.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.