Drie wagens betrokken in aanrijding Koning Albertlaan

Het ongeval gebeurde aan het kruispunt van de Koning Albertlaan en de E34 richting Antwerpen.
Google Street View Het ongeval gebeurde aan het kruispunt van de Koning Albertlaan en de E34 richting Antwerpen.
Op het kruispunt van de Koning Albertlaan en de E34 expresweg Knokke Antwerpen raakten drie voertuigen zaterdag omstreeks 15 uur betrokken in een aanrijding. Er vielen geen gewonden. De steenweg was een tijdje afgesloten. 

Het ongeval gebeurde in de richting van Antwerpen. “Twee wagens stonden er op de linker en rechterrijstrook stil aan het rode licht om af te slaan. Een lichte vrachtwagen zag de stilstaande voertuigen te laat en probeerde nog tussendoor te manoeuvreren maar raakte de wagens. De drie voertuigen raakten hierbij beschadigd maar er vielen geen gewonden”, zegt commissaris John Van Acker van de politiezone Maldegem. Vrij snel konden de wagens naar de pechstrook worden gereden. De hinder op de expresweg bleef dan ook beperkt.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.