Derde editie ‘Cycling 4 Disability’ zondag in centrum Maldegem

Paracycling
Benny Proot Paracycling
Op zondag 18 augustus wordt in het centrum van Maldegem de derde editie van ‘Cycling 4 disability’ georganiseerd.

Personen met een beperking kunnen zich zondag van hun beste kant laten zien op de fiets, met verschillende reeksen para-cycling. Ook het Kampioenschap van Maldegem en het Kampioenschap van het Meetjesland wordt gereden. Er wordt zondag ook eer gebracht aan oud-beroepsrenner Rudy Matthijs.

De organisatoren hebben bij het begin van de zomer al een ligbike kunnen overhandigen aan Laurence Vande Vijver, waarmee ze ondertussen supertijden rijdt. Zondag tijdens het evenement worden opnieuw twee schenkingen gedaan, voor een bedrag van 7.500 euro. Het geld gaat naar vzw Oranje en naar De Vierklaver.

Je kan vanaf 13.30 uur de wedstrijden bekijken. Op het marktplein van Maldegem zal heel de namiddag kinderanimatie zijn, met een parcours voor kinderfietsen en een groot aanbod aan springkastelen. Om 14.30 uur wordt een kidswedstrijd voor driewielers en loopfietsen georganiseerd.

Alle info op www.cycling4disability.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.