48 handelszaken maken gezamenlijke infoborden voor werken op N9

Met kleuren en letters kan je gemakkelijk de route naar jouw winkel vinden.
Gemeente Maldegem Met kleuren en letters kan je gemakkelijk de route naar jouw winkel vinden.
Tot eind december wordt gewerkt op de N9 in Maldegem. Om klanten wegwijs te maken bieden 48 handelszaken nu gezamenlijke infoborden aan.

De gemeente Maldegem en AWV willen geen wirwar aan borden, en daarom zorgen alle handelaars samen voor een overzichtelijk infobord over hoe zijn of haar zaak bereikbaar is. “Het idee kwam van een handelaar zelf, die tijdens het infomoment voorstelde om één infobord per invalsweg te plaatsen waarop alle bereikbare handelszaken met hun eigen logo zouden op vermeld staan”, zegt burgemeester Bart Van Hulle (Open Vld). Na overleg kwamen alle partijen tot het akkoord dat de handelaars zelf zouden instaan voor de kosten van de borden. Wij hebben samen met AWV voor ondersteuning gezorgd. Uiteindelijk zegden maar liefst 48 ondernemers toe, wat de deelnameprijs terugbracht tot 150 euro per handelaar. Omdat niet alle handelszaken via hetzelfde omleidingstraject te bereiken zijn, werd de werf opgedeeld in zones A, B en C. Op het grote scherm kan je lezen in welke zone de handelszaak valt die je wilt bereiken. Daarna volg je gewoon de pijltjes met de bewuste letter.”

Alle info over de werken vind je op www.wegenenverkeer.be/Maldegem.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.