Tennisclub Machelen-Diegem opent nieuwe infrastructuur

Sportschepen Dirk De Wulf (links) opende de nieuwe tennisinfrastructuur in Machelen.
Dieter Nijs Sportschepen Dirk De Wulf (links) opende de nieuwe tennisinfrastructuur in Machelen.
Dolblije gezichten bij tennisclub Machelen-Diegem want de leden beschikken sinds kort over een volledig nieuw gebouw en twee nieuwe tennisvelden. 

Het tenniscomplex van TC Machelen-Diegem maakt deel uit van de vernieuwde sport- en vrijetijdsite Bosveld in het gemeentelijk park van Machelen. De oude tennischalet werd er vervangen door een volledig nieuw gebouw. “In het duurzame pand werd de sanitaire installatie vernieuwd, kwam een nieuwe kantine en bouwden we een overdekt terras dat aansluit op de twee overdekte tennisterreinen”, zegt sportschepen Dirk De Wulf (sp.a). “Binnenkort komt er ook nog een nieuw openluchtterras met zicht op de vier openluchttennisterreinen bij.”

Daarnaast beschikt de club voortaan ook over zes in plaats van vijf velden. “Zo verdween het ietwat afgelegen tennisveld en kwamen twee nieuwe tennisterreinen naast de twee bestaande openluchtvelden”, aldus nog De Wulf. “Voorlopig zijn er nog geen plannen om padelvelden aan te leggen. De club is immers nog niet echt vragende partij.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kevin Cools

    Even iets recht zetten. De club kreeg maar 1 veld bij (en 1 werd verplaatst) nu 6 ipv 5 velden. Een nieuwe infrastructuur dat 16 maanden heet geduurt voor het 'af' was. zonder inspraak door leden van de club. En het nieuwe gebouw zit dan nog een vol gebreken en slecht nagedachte indeling. Echt om fier op te zijn. Om het goed te maken kunnen ze mischien eens nadeken om nog 2 velden te overkappen.