Exclusief voor abonnees

Restorecensie 3Tres in Machelen: heerlijke mix van vlees en zeevruchten

Restaurant 3Tres in Machelen.
Robby Dierickx Restaurant 3Tres in Machelen.
Surf and Turf. In België is het nog niet echt ingeburgerd, maar Sven Vander Elst en Emilie Creyf hebben het met hun restaurant 3Tres in Machelen wel aangedurfd om gerechten bestaande uit een combinatie van zeevruchten en vlees te serveren. Met succes, want amper vijf maanden na de opening kregen ze al 12 op 20 van Gault&Millau. Wij gingen ook eens proeven.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.