Politiezone VIMA schenkt 1.200 euro aan hulporganisatie Tonuso tijdens Warmste Week

Korpschef VIMA schenkt cheque van 1.200 euro.
PZ VIMA Korpschef VIMA schenkt cheque van 1.200 euro.
Korpschef Erik Bassleer van de politiezone Vilvoorde-Machelen heeft op zondag 22 december een cheque van zo’n 1.200 euro overhandigd aan vzw Tonuso. Dat gebeurde in de pop-up winkel van de organisatie, gelegen aan het Heldenplein in Vilvoorde. 

De vzw, die zich inzet voor de begeleiding van kinderen, jongeren en hun gezin in kwetsbare en problematische leefsituaties, verkoopt er (her)bruikbare, kunstige, decoratieve en verrassende spullen die ze zelf gratis kregen. Op die manier zamelt de organisatie geld in om de jeugdhulp die ze geven nog beter te laten werken. 

Om de vzw een duwtje in de rug te geven, overhandigde korpschef Bassleer dit weekend een cheque ter waarde van 1.200 euro, dit dankzij de medewerkers van de politiezone. Die laatsten krijgen traditiegetrouw een geschenkje aangeboden met nieuwjaar. Dit jaar kregen ze de kans om een keuze te maken: een geschenkje krijgen of de waarde van het geschenk doneren aan het goede doel. 

“Ik ben trots dat we dit kunnen doen en op die manier het sociaal engagement van de politiezone kunnen tonen”, meent de korpschef.  De politiezone is hiermee niet aan haar proefstuk toe. De voorbije jaren werd ook aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker deelgenomen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.