MS Center dankt Bimeo Pro-toestel aan vrijgevige Diegemnaars

De organisatoren van Diegem Voor Het Goede Doel zamelden maar liefst 10.000 euro in met hun liefdadigheidsevenement.
Lukas De organisatoren van Diegem Voor Het Goede Doel zamelden maar liefst 10.000 euro in met hun liefdadigheidsevenement.
Het MS Center in Melsbroek heeft deze week een hoogtechnologisch Bimeo Pro-toestel in gebruik genomen. Het revalidatieziekenhuis heeft dat toestel te danken aan de gulheid van de Diegemnaars, die in oktober 10.000 euro inzamelden met de derde editie van ‘Diegem Voor Het Goede Doel’.

Op zaterdag 27 oktober vond het liefdadigheidsinitiatief in Diegem plaats. Er werden onder meer een sponsorloop en een volksbal georganiseerd. Het doel? Voldoende geld inzamelen voor de aankoop van een hoogtechnologisch Bimeo pro-toestel voor het MS-center in Melsbroek. En daar is men met verve in geslaagd, want de derde editie bracht een recordbedrag van 10.000 euro in het laatje. De cheque werd onlangs overhandigd aan het MS Center. Het kostelijk Bimeo Pro-toestel werd inmiddels aangekocht en wordt gebruikt om de zelfredzaamheid en het comfort van de MS-patiënten aanzienlijk te verhogen.

Het Bimeo Pro-toestel werd ondertussen al aangekocht door het MS Center.
Lukas Het Bimeo Pro-toestel werd ondertussen al aangekocht door het MS Center.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.