MIVB verbindt Machelen met centrum Brussel dankzij wijziging lijn

photo_news

Buslijn 64 van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB zal vanaf eind deze maand niet meer door Machelen rijden. Machelaars zullen vanaf dan van lijn 65 gebruik kunnen maken. Die lijn neemt het traject van buslijn 64 over vanaf de eindhalte aan het gemeentehuis in Machelen tot aan Bordet. Vanaf daar komt een nieuwe verbinding naar het stadscentrum aangezien de eindhalte van lijn 65 aan het Centraal Station in Brussel ligt. Door de wijziging zullen de inwoners van Machelen weldra ook een rechtstreekse verbinding met Evere, Schaarbeek, het Madouplein en het hart van de hoofdstad hebben. De beslissing om de lijnen te wisselen, komt van het Brussels gewest.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Femke Vandermosten

    @lucette cardon je kan in Machelen aan het gemeentehuis gewoon de 65 nemen tot eindhalte Centraal Station en daar dan de metro voor naar De Brouckère te gaan Artikel is niet zo duidelijk geschreven, op de website van Mivb staan de beide trajecten goed uitgelegd

  • lucette cardon

    Schandalig ge zult nu 3 bussen in de plaats van 2 bussen moeten nemen om aan het De Brouckereplein te geraken, vroeger 64 tot Maelbeek en daar Metro, nu 65 tot aan Bordet daar een andere bus en nog eens een andere want dan staat ge pas aan het Centraal station, de MIVB gaat erop vooruit we boeren echt achteruit in plaats van vooruit op alle vlakken !!!!! Het is heel moeilijk om deftig na te denken. En aan Bordet een overvolle bus waar ge dan kunt rechtstaan tot aan het Centraal station.