Elektrische step in brand gestoken: brandweer voorkomt dat vuur woning beschadigt

Achter deze woning in de Melkstraat werd in de nacht van donderdag op vrijdag een elektrische step in brand gestoken.
Dieter Nijs Achter deze woning in de Melkstraat werd in de nacht van donderdag op vrijdag een elektrische step in brand gestoken.
In de Melkstraat in Machelen is in de nacht van donderdag op vrijdag een elektrische step in brand gestoken. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg op een aanpalende woning.

De eigenaar van de woning zou regelmatig elektrische steps mee naar huis nemen om ze ’s nachts op te laden. In de nacht van donderdag op vrijdag moest de brandweer uitrukken omdat een van die steps die achter de woning stond vuur had gevat. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het huis schade opliep. Omdat al snel bleek dat het niet om een accidentele brand ging, werd het parket Halle-Vilvoorde opgetrommeld. “Volgens de branddeskundige die we hebben aangesteld was het vuur duidelijk aangestoken. Het onderzoek loopt nog”, laat het parket weten. Er vielen geen gewonden en voorlopig zouden nog geen verdachten opgepakt zijn.

In het pand had tot enkele jaren geleden restaurant De Molen onderdak. Voordien was dancing Club 13 van de Diegemse charmezanger Remy Ray er in gevestigd.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lucette cardon

    Sta daar niet stom van met al dat nieuw volk dat hier komt wonen, ze zijn enkel op vernieling en vandalisme uit, was over 30 jaar een landelijke gemeente nu helemaal verfranst en dan aan de ingang van de Gemeente een paneel waar een vlaming thuis hoort !!!!!! Alles vol gebouwd met appartementen tot het laatste stukje groen leve de zakkenvullerij van onze politici !!!!!!!