Chirojongens vieren 75ste verjaardag met estafette en buurtfeest

De Chirojongens van Diegem bliezen afgelopen weekend 75 kaarsjes uit en organiseerden daarom een groot verjaardagsfeest.
Dieter Nijs De Chirojongens van Diegem bliezen afgelopen weekend 75 kaarsjes uit en organiseerden daarom een groot verjaardagsfeest.
Het Alfons De Cockplein was zaterdag het decor van het 75ste verjaardagsfeest van de Chirojongens van Diegem. De jeugdbeweging vierde die 75ste verjaardag met een estafettefietstocht en een buurtfeest.

Het verjaardagsfeest begon om 7.30 uur met een stevig ontbijt. Om 9 uur startte vervolgens de 12 uur lange estafette. Deelnemers reden per groep om beurten een of meerdere rondes af. Terwijl de sportievelingen zich de longen uit het lijf fietsten, zorgde de jeugdbeweging voor verschillende nevenactiviteiten op en rond het De Cockplein. Zo was er allerlei kinderanimatie, kon iedereen genieten van cocktails en stonden er heel wat drank- en eetstandjes. Ook werd er een hele dag lang muziek gespeeld.

Om 21 uur werd de fietswedstrijd afgerond en werd de feestelijke dag afgesloten met een groot buurtfeest.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.