Bouw nieuwe werkliedenloods in finale fase: verhuis staat voor eind mei gepland

De nieuwe werkliedenloods in Diegem is bijna klaar.
Lukas De nieuwe werkliedenloods in Diegem is bijna klaar.
Als er geen onverwachte problemen meer opduiken, dan kunnen de groendienst, reinigingsdienst, het magazijn en de dienst Openbare werken en gebouwen van Machelen eind mei naar de nieuwe werkliedenloods in de Felix Timmermanslaan in Diegem-Lo verhuizen. De werken zitten in hun finale fase.

De aannemer is deze week gestart met de aanleg van de riolering en een aantal parkeerplaatsen. Er is wel steeds een doorgang naar de woningen en het recyclagepark op het einde van de straat. De werken zullen hoogstwaarschijnlijk tot eind juli duren, maar de groendienst, reinigingsdienst, het magazijn en de dienst Openbare werken en gebouwen hoeven echter niet tot de zomer te wachten om hun intrek te nemen in het nieuwe gebouw.

De bouw zelf zit immers in haar laatste fase. De buitenbouw is af, alleen de gevelbekleding moet nog aangebracht worden. Momenteel worden alle technieken zoals de elektriciteit en verwarming gelegd. Ook de carports worden geïnstalleerd. In totaal komen er veertig parkeerplaatsen, al zullen die nog niet allemaal klaar zijn bij de opening eind mei.

In de toekomst zullen ook de teamleiders, de werftoezichters en de planners er hun bureau hebben. Het diensthoofd, de administratieve medewerkers en projectleiders zullen in het gemeentehuis zitten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.