Vrouw overleden in Maasmechelen: partner opgepakt, onderzoek naar moord

De straat is momenteel afgesloten.
Marco Mariotti De straat is momenteel afgesloten.
De politie heeft donderdagochtend het levenloze lichaam van een 61-jarige vrouw aangetroffen in de Zandstraat in Maasmechelen. Haar 42-jarige vriend werd opgepakt. Er is een moordonderzoek geopend.

De hulpdiensten werden donderdagochtend omstreeks 9 uur gealarmeerd omdat het slachtoffer telefonisch niet te bereiken was. Agenten die een kijkje gingen nemen, vonden vervolgens al snel het levenloze lichaam van het slachtoffer.

“Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de dame met geweld om het leven kwam”, aldus het parket, dat een wetsgeneesheer ter plaatse stuurde, alsook een specialist in 3D-scans. 

Intussen werd een onderzoeksrechter aangesteld voor een moordonderzoek. De vriend van het slachtoffer, een 42-jarige man, werd meegenomen voor verhoor en gearresteerd. Of hij ook officieel in verdenking gesteld werd, is nog niet duidelijk. 

Later meer.




4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robby Delcroit

  wat wil je in zo'n wereld , waar het nooit genoeg is, idereen jaloers en vol afgunst is en vol stress zit. Het gaat niet goed met onze wereld en het zal er niet gauw op verbeteren. De psychiatrie zitten overal vol en iedereen slikt antidepressiva of is verslaafd.

 • ANN LIMBOS

  Het gaat er wild aan toe in Belgie dezer dagen.

 • etienne vijverman

  het word stilaan dagelijkse kost !!!zeer triestig en dit voor een beschaaft land

 • Roger Wellens

  Dagelijkse kost geworden.