VIDEO: Wietplantage ontdekt in Opgrimbie dankzij buurtpreventie

De wietplanten werden allemaal vernietigd.
MMM De wietplanten werden allemaal vernietigd.
Aan de Heirstraat in Opgrimbie is vandaag een wietplantage ontdekt door de politie. Het gaat om de woning met de beschadigde gevel. Alerte buren hadden de politie getipt.

De civiele bescherming is momenteel bezig met de opruimwerken. Hoe groot de plantage exact is, is nog niet geweten. Het is nog niet duidelijk of er arrestaties zijn verricht.

Het ging om een actieve en oogstrijpe plantage van ongeveer 300-tal planten, en een nieuwe kweekruimte was al in opbouw. Twee personen werden gearresteerd. Zij mochten na verhoor beschikken.

Het opsporingsonderzoek wordt verder gezet door het team opsporingen van de politie Lanaken-Maasmechelen. De alertheid van de burgers en de WhatsApp buurtpreventie droegen bij aan de opheldering van de feiten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.