Triatlonvrienden herdenken verongelukte Romain Paredis

De ploegmaten van Romain hielden halt aan de plaats van het ongeval.
RV De ploegmaten van Romain hielden halt aan de plaats van het ongeval.
De ploegmakkers van Triatlonclub Maasland hielden zondagmiddag een herdenkingsrit ter ere van Romain Paredis. De vijftiger was lid van de club en verongelukte in september aan de brug in Boorsem.

Rond 9 uur kwam de groep fietsers samen aan ‘t Bloemenhof om vandaar een herdenkingsrit te rijden. Trainen op zondag stond wekelijks aangestipt in de agenda van Romain en zijn ploegmakkers. Het was ook vlak na de training dat hij op zondag 8 september naar huis reed en in Boorsem ten val kwam tegen een voorbijrijdende wagen. Hij overleed ter plaatse.

“We hebben een kruisje laten plaatsen in de berm met een naamplaatje erbij en mooie bloemen", klinkt het bij de club. “We missen Romain nog alle dagen, maar we denken nog veel harder aan zijn vrouw." Paredis was al lid van de club sinds begin jaren negentig. Hij was nog maar enkele maanden met pensioen.

Romain Paredis stierf op de brug aan de Zuid-Willemsvaart in Boorsem.
Borgerhoff Romain Paredis stierf op de brug aan de Zuid-Willemsvaart in Boorsem.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.