Poort 82 na vijf maanden meteen in Gault&Millau

Myrthe Vranken runt de zaal met verve.
Poort 82 - Jerome Gielkens Myrthe Vranken runt de zaal met verve.
Het restaurant van Myrthe Vranken en Guus Coppens uit Maasmechelen staat na vijf maanden meteen in Gault&Millau. Poort 82 haalt als nieuwkomer zelfs een score van 13/20. 

In de lente kondigden Myrthe en Guus de opening van hun gloednieuwe zaak aan. Het duo heeft een verleden bij het vtm-programma Mijn Pop-uprestaurant, maar scoort nu ook bij het grote publiek. Ze belanden na vijf maanden in de gastronomische gids van Gault&Millau die vandaag werd voorgesteld en behalen als nieuwkomer een score van 13/20.

De zaak ligt in een gerenoveerde hoeve aan de Dokter Haubenlaan in Maasmechelen.
Poort 82 - Jerome Gielkens De zaak ligt in een gerenoveerde hoeve aan de Dokter Haubenlaan in Maasmechelen.

“Om nog maar vijf maanden geopend te zijn, is dit inderdaad een geweldige score”, reageert Myrthe. “Nu ons concept er staat, willen we ons focussen op het nog verder verfijnen van de gerechten. We zijn ontzettend blij én fier op het ganse team.”

Poort 82 wordt door Gault&Millau omschreven als een verfijnd tapasrestaurant. “Klein maar fijn is de leuze, en dat geldt ook voor de prijzen. Een nieuwkomer in onze gids die we met open armen ontvangen.” 

Guus Coppens is de chef die hoog scoort.
Poort 82 - Jerome Gielkens Guus Coppens is de chef die hoog scoort.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.