Minas Architecten is Ondernemer van het Jaar

Vedat en Özgür Sarier (derde en vierde van links) nemen hun prijs in ontvangst. Myrthe Vranken (links) nam kreeg de startersprijs.
Unizo Maasmechelen Vedat en Özgür Sarier (derde en vierde van links) nemen hun prijs in ontvangst. Myrthe Vranken (links) nam kreeg de startersprijs.
Het Maasmechelse architectenbureau Minas Architecten heeft gisteren de Mosasaurus gewonnen. Een prijs voor de beste ondernemer van het jaar in de gemeente, uitgereikt door Unizo. 

De jury vond dat Minas Architecten goed inspeelde op de behoefte van de maatschappij. “Een handelsstraat zoals de Pauwengraaf vullen met een vrij beroep zorgt voor extra beleving in die omgeving”, klonk het. “Het bedrijf heeft een duidelijke visie omtrent de toekomstplannen afgetoetst met de reële opportuniteiten. Daarvoor wordt een specifiek doelpubliek gekozen en de hele marketingstrategie speelt daar consequent op in.”

Poort 82 scoort weer

Yannick Opsteyn Technieken en Optiek Guido Huygen waren de andere genomineerden. Huygen nam de Publieksprijs mee naar huis. Nieuw dit jaar was de Startersprijs die ging naar Myrthe Vranken van Poort 82. Ze scoorde bij de jury na haar passage in de Gault&Millaut na enkele maanden opening. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.