Maasmechelse DJ (20) lanceert eigen single

DJ Tom Nash uit Maasmechelen
Ymke Dirikx DJ Tom Nash uit Maasmechelen
Dj en producer Tom ‘Nash’ Knarren uit Maasmechelen lanceert vandaag zijn eerste single ‘On Your Side’. De 20-jarige student handelswetenschappen is een opkomend talent. 

Tom Nash draaide al meerdere malen in Versuz Hasselt, Puro Beach, Velvet en Lemmon Club in Marbella, en schitterde op de mainstages van Alfa Open Air en Neverland (NL).

Patro Eisden

Muziek is sinds zijn dertiende een ware passie voor Tom. Als kind werd hij als 8-jarige jongetje nochtans weggeplukt bij zijn jeugdclub Patro Eisden door de Nederlandse profclub Roda JC. Er stond hem een voetbalcarrière te wachten, maar na acht jaar topniveau koos Tom voor zijn muziek.  

“Sinds mijn dertien jaar is het mijn ware passie. In die mate dat zelfs het voetbal volledig moest wijken. Nu krijgt studeren nog voorrang, maar als ik mocht kiezen zou ik vol voor mijn carrière gaan.” 

‘On Your Side’ is volgens hem een toegankelijke en hitgevoelige dancetrack.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.