Jongeman neergestoken met mes in Maasmechelen

Google Street View
In de Paul Nicoulaan in Eisden-Tuinwijk (Maasmechelen) heeft rond 19 uur een schermutseling plaatsgevonden waarbij een jongeman een steekwonde opliep. Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend door een MUG-team, daarna werd hij met een ziekenwagen afgevoerd. Het is voorlopig onduidelijk in welke omstandigheden de feiten zich afgespeeld hebben.

Buurtbewoners werden gealarmeerd door geroep op straat nadat twee personenwagens gestopt waren. Een jonge vrouw was hysterisch aan het schreeuwen. Er klonk zowel Nederlands als een vreemde taal. 

Op een bepaald ogenblik werd een jongeman uit een voertuig getrokken. Hij moest enkele rake klappen incasseren en werd vervolgens gestoken met een mes. Om het bloeden te stelpen, werd zijn been met enkele kledingstukken afgebonden. Intussen zat de jongeman neer op het fietspad. De betrokkenen van de schermutseling konden ontkomen. 

De lokale politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen. Er volgde een buurtonderzoek. Bewoners kregen de vraag of zij iets gezien hadden, zoals de nummerplaat van de voertuigen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Verstrepen

    Nog meer pamperen en invoeren nu heeft iedereen blijkbaar een mes op zak, wat wij vroeger nooit bij hadden maar dan was er ook geen pamper beleid en invoer van gevaar.